Toiminta

Yhdistyksellä on 1 100m pitkä ja noin 5 metriä leveä hiittisuora, jota ylläpidetään ympäri vuoden. Pohjat on tarkoin suunniteltu ja tehty sopimaan raviharjoitteluun. Suoran molemmissa päissä on kääntöpaikat. Hittisuoran alusta löytyy betonipohjainen valjastuskatos kahdelle hevoselle, joka on kaikkien hiittisuoran käyttäjien käytettävissä. Ympäristössä on myös mahtavat, hyvä pohjaiset metsätiet alku- ja loppuverryttelyihin. Metsäteille pääsee suoraan hiittisuoralta.

Kesän 2013 aikana valmistui reilunkokoinen (25m(40m)x70m), hyväpohjainen ratsastuskenttä. Kentän leveys etualalta 25m ja takaa 40m (pituus 70m), joten sen voi hyvin jakaa vaikka kahteen osaan esim. kilpailujen verryttelyä varten. Kenttä on aidattu ja varastosta löytyy kattava estekalusto. Hyvät puitteet vaikka irtohypytykseen tai estetreeneihin!

Kentällä on myös puucee, joka on tarvittaessa jäsenten käytettävissä 

Toimintaa pyritään järjestämään mahdollisuuksien ja jäsenten kiinnostusten mukaan: ratsastuskisoja, luentoja, valmennuksia jne. 

Jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksun maksamalla (20€/ainaisjäsenmaksu) saat alennuksia hiittisuoran, ratsastuskentän ja tapahtumien osallistumismaksuista.  Jäseneksi voit liittyä maksamalla ainaisjäsenmaksun (20€) yhdistyksen tilille ja ilmoittamalla yhdistyksen sähköpostiin ( tyrnavanhjy(at)gmail.com ) yhteystietosi:  jäsenen täydellinen nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. 

Jos haluat että yhdistyksen tapahtumista tiedotetaan sinulle henkilökohtaisesti, ilmoita myös toiveesi siitä (tekstiviesti/sähköposti). Muutoin yhdistyksen tiedotus toimii nettisivujen ja facebookin välityksellä.

Ratsastuskentän käyttömaksu kalenterivuodelle on 40€/hevonen/vuosi jäsenille, ja ei jäsenille 80€/hevonen/vuosi. Hiittisuoran käyttömaksu kalenterivuodelle on 50€/hevonen/vuosi jäsenille, ja ei jäsenille 100€/hevonen/vuosi. Jos halutaan käyttää sekä kenttää että hiittisuoraa, on kummastakin maksettava käyttömaksu erikseen. 

Yhdistyksen tilinumero: FI09 5483 0120 0172 93. Muista laittaa viestiksi mitä maksu koskee (hiittisuoran käyttömaksu/ kentän käyttömaksu/jäsenmaksu

Otamme mielellämme toimintaamme mukaan uusia jäseniä, rohkeasti mukaan! 

© 2016 Tyrnävän Hevosjalostusyhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita